Нова Година 2018

СО АВИОН

Дочекајте ја НОВАТА 2018 ГОДИНА на НЕКОЈА ОД ДЕСТИНАЦИИТЕ КОИ ОВАА ГОДИНА ГИ ОДБРАВМЕ ЗА ВАС.

Повеќе

СО АВТОБУС

НОВОГОДИШНИ ПАТУВАЊА НА ЕВРОПСКИ ДЕСТИНАЦИИ, СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ.

Повеќе

ЧАРТЕР ДО АНТАЛИЈА

АНТАЛИЈА - “Turquoise Coast” односно тиркизната обала со прекрасна сина боја на морето, покрај морските убавини, фасцинира и со огромно културно-историско наследство почнувајќи од античките времиња на Римската империја па се до моредна

Повеќе