ЧАРТЕР ДО АНТАЛИЈА

АНТАЛИЈА – “Turquoise Coast” односно тиркизната обала со прекрасна сина боја на морето, покрај морските убавини, фасцинира и со огромно културно-историско наследство почнувајќи од античките времиња на Римската империја па се до моредна историја и култура.
Понудите за Нова Година 2018 во Анталија се со вклучен авионски превоз со чартер лет од Скопје и хотел на база Ultra All Inclusive.

47050689

Sueno Hotels Deluxe Belek 5*

од 499€
Deluxe AI

SUENO HOTELS DELUXE BELEK  Положба :Хотелот се наоѓа во областа Белек, 30км од аеродромот во Анталија. Сместување:Вкупен број на соби 426. ... Повеќе

25073101

Sueno Hotels Golf Belek 5*

од 479€
Deluxe AI

SUENO HOTELS GOLF BELEK Положба :Хотелот се наоѓа во областа Белек, 30км од аеродромот во Анталија.  Сместување:Вкупен број на соби 174. ... Повеќе

71202910

Aska Lara Resort & Spa 5*

од 299€
UAI

... Повеќе

9815b2f0_z-300x240

Trendy 5 * Lara

од 429€
UAI

  Локација:Се наоѓа во областа Кунду, 15 км од аеродромот на Анталија и 25 км од центарот на Анталија. Сместување:Вкупен број на ... Повеќе

seg 1

Royal Seginus Hotel 5*, Kundu

од 419€
UAI

Royal Seginus Hotel 5*, Lara Kundu ПоложбаХотелот е лоциран во областа Лара-Кунду, 17км од центарот на Анталија и 15км од аеродромот во ... Повеќе

sea 1

Sea Life Family Resort Hotel 5*

од 299€
AI

SEA LIFE FAMILY RESORT HOTEL ПоложбаХотелот е лоциран во областа Konyaalti, 4км од центарот на Анталија и на 20км од аеродромот во ... Повеќе

porto 13

Porto Bello Hotel Resort & SPA 5*, Lara

од 299€
AI

PORTO BELLO HOTEL RESORT & SPA Положба Хотелот е лоциран на познатата плажа Konyaalti, 8км од центарот на Анталија и 20км од аеродромот во ... Повеќе

Hotel Reservation

Titanic Beach Lara 5*

од 419€
UAI

TITANIC BEACH LARA 5* Локација: Хотелот се наоѓа во областа Лара, 10км од аеродромот во Анталија и 19км од центарот на ... Повеќе

370_L

Delphin Diva Premiere 5*

од 419€
UAI

DELPHIN DIVA PREMIERE 5* UAI Локација:  Хотелот се наоѓа во областа Лара, 11км од аеродромот во Анталија и 15км од центарот на градот. Соби: ... Повеќе

Royalwings05

Royal Wings Hotel 5*/Lara

од 445€
UAI

 Положба:Хотелот се наоѓа во областа Лара, 15км од аеродромот во Анталија и 17км од центарот на Анталија. Хотелот е на ... Повеќе