СО АВИОН

Дочекајте ја НОВАТА 2018 ГОДИНА на НЕКОЈА ОД ДЕСТИНАЦИИТЕ КОИ ОВАА ГОДИНА ГИ ОДБРАВМЕ ЗА ВАС.

phuket-11

ПУКЕТ

од 1099€
BB

TАЈЛАНД ДОЧЕК НА НОВАТА ГОДИНА И ОДМОР НА ОСТРОВОТ ПУКЕТ  11 дена / 9 ноќевања(АВИОН)28.12.2017  Тајланд е земја која се наоѓа зад ... Повеќе

jer 10

Божиќ – Израел

од 775€
HB

БОЖИK во Светата Земја ИЗРАЕЛ7 дена богата програма со вклучени посети и разгледи05.ЈАНУАРИ 2018 – 11. ЈАНУАРИ 2018 Реализирајте ... Повеќе

мад 2

МАДРИД

од 475€
BB

Главниот град на Шпанија, Мадрид, важи за еден до најубавите европски градови, со фасцинантна архитектура, голем број на ... Повеќе

4fec7036cc6fe

Париз

од 429€
BB

ПАРИЗ Распослан на брегот на реката Сена, која го дели на два дела, овој преубав град, познат како “ Град на светлината “ е ... Повеќе

is1-300x217

Москва Нова Година 2018

од 465€
BB

* ** СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА **             Москва  Нова Година 2018      31.12- 04.01.2018 ... Повеќе

istanbul-night-cruise-122[1]

Истанбул

од 329€
BB

  ГРАДОТ КОЈ ГИ ПОВРЗУВА КОНТИНЕНТИТЕПрестолнината на трите некогашни инперии, Римската, Византиската и Османлиската – ... Повеќе

imagesРИМ

РИМ

од 399€
BB

Сите патишта водат во РИМ... И навистина е така. Овој град секојдневно го чувствува тоа. Mилионите туристи кои постојано го ... Повеќе

moscow_2514535b

Москва & Санкт Петерсбург -Нова Година 2018

од 535€

* ** СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА ** Москва &  Санкт Петерсбург 2018            29.12 - 05.01.2018 ... Повеќе