СО АВТОБУС

НОВОГОДИШНИ ПАТУВАЊА НА ЕВРОПСКИ ДЕСТИНАЦИИ, СО АВТОБУСКИ ПРЕВОЗ.

bukurest n.g

БУКУРЕШТ

од 99€

Букурешт…познат по своите широки булевари со долги дрвореди, славните Belle Epoque згради и репутација за висок живот (што во 1900 ... Повеќе

милано

Милано Верона и Венеција

BB

“Северниот бисер“ на Италија како го нарекуваат Милано, е современ град со бурна историја и стари градби, центар на ... Повеќе

sofia2

СОФИЈА

од 99€

Дочек на Нова Година 2018 - Софија 30.12.2017-01.01.2018 Софија е главниот град, а воедно и најголемиот град на Бугарија. Основан пред ... Повеќе

vie1

ВИЕНА со посета на Братислава

од 170€
BB

     Виена – главен град на Австрија, нејзино политичко, економски и културно седиште. Град со изузетна архитектура со ... Повеќе

НГ ИСТАНБУЛ

Истанбул

од 109€
BB

 ИСТАНБУЛ Истанбул, градот што ги поврзува континентите... Престолнина на три некогашни империи, Римската, Византиската и ... Повеќе

new_year_eve_istanbul

Истанбул Нова Година 2019

од 109€
BB

Истанбул, градот што ги поврзува континентите... Престолнина на три некогашни империи, Римската, Византиската и Отоманската. ... Повеќе