ПРОМОЦИИ

БАЛИ -Промотивни пакети

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018
АВИОН + АСИСТЕНЦИЈА ОД СТРАНА НА ЛОКАЛЕН ПАРТНЕР + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ + 3 / 5 ЕКСКУРЗИИ
Бали - Рајскиот остров на боговите. Сместен во југоисточна Азија, на екватори-
јалниот премин на Индинскиот со Тихиот Океан,

Повеќе

Малдиви

ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТИ ЗА МАЛДИВИ 7 / 10 НОЌЕВАЊА
Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој сигурно ќе Ве эачуди. Но,

Повеќе