БАЛИ -Промотивни пакети

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018
АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА ОД СТРАНА НА ЛОКАЛЕН ПАРТНЕР + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ + 3 / 5 ЕКСКУРЗИИ
Бали – Рајскиот остров на боговите. Сместен во југоисточна Азија, на екватори-
јалниот премин на Индинскиот со Тихиот Океан, Индонезија, овој тропски остров е толку сликовит што на прв поглед ќе ви се чини нереален. Опкружен е со кристално чисто море и долги, бели песочни плажи, додека во внатрошноста владеат џунгли, високи вулкански пла-
нински масиви, сликовити локални населби и импресивни оризови тераси. Бали е дестина-
ција и атракција за секој посетител. Плени со богатото историско наследство за кое балижа-
ните се особено горди. Овој народ успеал да ја задржи својата долга верска традиција која се отсликува на секој начин во секојдневниот живот на населението и во архитектурата која изобилува со величенствени храмови и палати.
За сурферите и љубителите на слични водени спортови нај атрактивна е западната обала каде се наоѓаат некои од нај убавите плажи на светот, додека источната обала е рај за релаксиран и мирен фамилијарен одмор со плажи од ситен песок и мирно море. Меѓу по атрактивните туристички области се Кута, Санур и Нуса Дуа, кои нудат многу забава, рестора-
ни, барови и шопинг.
СИНГАПУР – официјално Република Сингапур, е суверена град-држава и островска земја во Југоисточна Азија. Се наоѓа во близина на јужниот крај на Малајскиот полуостров и е 137 километри (85 милји) северно од екваторот. Составен е од еден главен остров (нашироко познат како Сингапур или Pulau Ujong ) и над 60 многу помали островчиња. Земјата е висо-
ко урбанизирана, со многу малку дождовни шуми а нејзината територија постојано се зго-
лемува со константна мелиорација на теренот.
Сингапур е еден од водечките трговски и финансиски центри во светот, и е едно од петте најпрометни пристаништа. Неговата економија зависи во голема мера од трговијата и осо-
бено од производството, што претставува 26 проценти од БДП на Сингапур во 2005 година. Во однос на куповната моќ, Сингапур има трет највисок приход по глава на жител во светот. Тој е рангиран на високо ниво во меѓународните рангирање на образованието, здравството, транспарентност на власта и на економската конкурентност.

HI BAR 11

Holiday Inn Express Baruna – Tuban/Kuta

од 755€
BB

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018 -  АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ +  3 / 5 ЕКСКУРЗИИ Holiday Inn Express Baruna - Tuban/Kuta ... Повеќе

BUMAS 4

Bumas Hotel 3*, Sanur, Bali

од 775€
BB

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ +  3 / 5 ЕКСКУРЗИИwww.bumasresorts.com Од 1994 година, овој ... Повеќе

JAYAKRTA 5

The JAYAKARTA Bali 4*

од 849€
BB

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ +  3 / 5 ЕКСКУРЗИИ bali.jayakartahotelsresorts.comХотелот се ... Повеќе

MELIA 17

Melia Bali Villas & SPA 5*+ / Nusa Dua

од 1099€
BB

  ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ +  3 / 5 ЕКСКУРЗИИ www.melia.com Се наоѓа на брегот ... Повеќе

KARTIKA 5

Discovery Kartika Plaza 5* Kuta

од 1119€
BB

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018 АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ +  3 / 5 ЕКСКУРЗИИ www.discoverykartikaplaza.com Discovery Kartika ... Повеќе

мир 7

Grand Mirage Resort 5*Benoa-Nusa Dua

од 999€
BB

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ +  3 / 5 ЕКСКУРЗИИ www.grandmirage.com Лоциран на ... Повеќе

RAMADA 6

Ramada Bintang Bali 5*, Kuta Tuban

од 999€
BB

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018      АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ +  3 / 5 ЕКСКУРЗИИ www.bintang-bali-hotel.com ... Повеќе

PATRA 10

Patra Bali Resort & Spa 4*, Kuta Tuban

од 935€
BB

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ +  3 / 5 ЕКСКУРЗИИ www.thepatrabali.com Се простира по ... Повеќе

SANUR 10

Sanur Paradise Plaza 4*

од 875€
BB

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ +  3 / 5 ЕКСКУРЗИИ www.sanurparadise.comХотелот е ... Повеќе

ИБИС 14

Ibis Style Benoa 3*, Nusa Dua

од 828€
BB

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2018АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ +  3 / 5 ЕКСКУРЗИИ www.ibis.com Хотелот е лоциран во ... Повеќе