Крстарење по Волга

map-300x240

Крстарење по Волга

од 1129€

КРСТАРЕЊЕ ПО ВОЛГА  МОСКВА  - САНКТ ПЕТЕРБУРГ  20.06 - 30.06.2018 / 10.07 - 20.07.2018 / 30.07 - 09.08.2018 / 19.08 - 29.08.2018 11 дена / 10 ноќевања Брод: ... Повеќе

map

Крстарење по Волга

од 1129€
FB

       КРСТАРЕЊЕ ПО ВОЛГА            САНКТ ПЕТЕРБУРГ - МОСКВА Поаѓање: 10.06-20.06.2018 / 30.06-10.07.2018 / 20.07.-30.07.2018/09.08-19.08.2018 11 дена / 10 ... Повеќе