ШПАНИЈА

Коста Брава - лето 2018

Коста Брава - крајбрежен регион и популарна туристичка дестинација поради умерената клима и прекрасните плажи со кристално чиста вода и волшебен, ситен песок.
Додека еден дел од брегот на Коста Брава станал развиена туристичка

Повеќе

Палма Де Мајорка

Палма Де мајорка, најголемиот Шпански остров од Балеарскиот архипелаг е вистински дијамант на Медитеранот. Во една приказна, во која на најдобар начин е опишана целата негова убавина, се зборува дека ако во Средоземјето постои рај, тоа

Повеќе

Палма Де Мајорка ЛЕТО 2014

МАЈОРКА - „Кралица на Европскиот Туризам“, Прибежиште на љубителите на СОНЦЕ, МОРЕ и ДОБРА ЗАБАВА

Повеќе