Велигден 2018

rome

Вечниот Рим

од 435€

Сите патишта водат во РИМ... И навистина е така. Овој град секојдневно го чувствува тоа. Mилионите туристи кои постојано го ... Повеќе

Valletta

Малта

од 425€
BB

Малта - медениот остров  на Малтешките Витези Посетете ја Малта, заплисната од Априлското сонце и азурните води на ... Повеќе

paris 1

Париз

од 445€
BB

  06.04.2018 – 09.04.2018 / 4 дена / 3 ноќи / авион Распослан на брегот на реката Сена, која го дели на два дела, овој преубав град, познат ... Повеќе