Coin de Mire Attitude Hotel 3***

18414472

coinhttp://coindemire-hotel-mauritius.com/

Топол и пријателски, Coin de Mire Attitude hotel е вистинска илустрација на Маурицискиот начин на живот…Хотел со 3 ѕвезди каде веднаш се чувствувате како дома…
Лоциран во северниот дел на Маурициус, помеѓу рибарското село Cap Malheureux и прекрасното село Grand Bay, спроти патот кој води накај плажата, хотелот го има еден од најпрекрасните погледи кои островот ги нуди, поглед на грандиозниот  Coin de Mire….
За сите што се љубопитни и желни за нови авантури , Coin de Mire Attitude е идеална почетна точка од која ќе може да го истражувате Маурициус и неговиот начин на живот.

Галерија

Ценовник

Coin De Mire Attitude
3**** SUP
North Coast

Време на престој

01. 11 – 30.11.2016
04.01 – 21.04. 2017

01.12 -
20.12.2016


22.04 – 30.09. 2017

 

21.1203.01. 2017

 

Услуги

HB

HB

HB

 HB

Ноќевања

11

11

11

 11

Цена по лице во двокреветна соба

745

665 €

635

 1.125
Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

Програма на патување

Забелешки