Costa DELIZIOSA

Costa-Deliziosa

COSTA DELIZIOSA Брод кој со својата уметност заведува и воспева, да ве занесе и да ви ја исполни секоја желба. Самото име Коста Делизиоса е прекрасно по себе и означува: скапоцен камен, дијамант создаден за да ви овозможи единствено сетилно искуство. На овој брод се е посветено за своите гости: мебелот, вкусот на храната од страна на големи готвачи, раскошни шведски маси, реални и виртуелни забави, велнес центар, уметности и иновации. Коста Делизиоса е патување низ забава и благосостојба.

Крстарењето со Коста Делизиоса станува уметност. Величествената скулптура “Сфера” на Арналдо Помодоро поставена во големата сала го поздравува светот на пенливата убавина. Секоја ситница е изработена во совршенство и елегантен дизајн.
Крстарењето со Делизиоса го регенерира чувството на блогосостојба покрај океанската шир. Уживајте во: лековита самсара. масажи, третмани, терапии и ориентални ритуали предвидени за задоволство на вашето тело и ум меѓу ливчиња од роза и ароматични есенции.
На Коста Делизиоса можете да ги откриете вашите способности како голф играч или ГП возач, уживајте во некој филм опкружен со четири димензии на 4D кино и маѓепсани од страна на светлата, боите и кореографиите на театарот Дјуз

СОДРЖИНИ:
Крстарењето со Коста Делизиоса станува уметност. Величествената скулптура “Сфера” на Арналдо Помодоро поставена во големата сала го поздравува светот на пенливата убавина. Секоја ситница е изработена во совршенство и елегантен дизајн.
Крстарењето со Делизиоса го регенерира чувството на блогосостојба покрај океанската шир. Уживајте во: лековита самсара. масажи, третмани, терапии и ориентални ритуали предвидени за задоволство на вашето тело и ум меѓу ливчиња од роза и ароматични есенции.
На Коста Делизиоса можете да ги откриете вашите способности како голф играч или ГП возач, уживајте во некој филм опкружен со четири димензии на 4D кино и маѓепсани од страна на светлата, боите и кореографиите на театарот Дјуз
• 1130 кабини вкупно, вклучувајќи: 52 со директен пристап до Самсара спа, 662 со приватен балкон, 106 апартмани со приватен балкон, 4 апартмани со директен пристап до Самсара Спа
• 4 ресторани, вклучувајќи ги (Клуб Делизиоса и Самсара ресторан)
• 11 барови, вклучувајќи “Цигара салон” и “Кафе и чоколадо”.
• 4 џакузи, 3 базени и еден за деца
• Самсара Спа: 3.500 m² на две нивоа, со салата, таласотерапи, сауна, турска бања и УВА-зраци солариум
• повеќенаменско спортско игралиште, базен палуба со стигнале стаклен покрив и голем екран
• 4D кино, театар на три нивоа, казино и диско
• Голф симулатор, плејстејшн

 

 

Галерија

Ценовник

                                              Поаѓање од Дубровник  од 1ви Јуни до 5ти Октомври 2019

Датум на поаѓање

Внатрешна кабина

Прозорска кабина

Балконска кабина

01. Јуни

529 EUR

729 EUR

829 EUR

08. Јуни

529 EUR

729 EUR

829 EUR

15. Јуни

599 EUR

799 EUR

899 EUR

22. Јуни

599 EUR

799 EUR

899 EUR

29. Јуни

599 EUR

799 EUR

909 EUR

06. Јули

669 EUR

869 EUR

979 EUR

13. Јули

669 EUR

869 EUR

979 EUR

20. Јули

749 EUR

949 EUR

1.049 EUR

27. Јули

789 EUR

989 EUR

1.099 EUR

03. Август

889 EUR

1.089 EUR

1.199 EUR

10. Август

999 EUR

1.199 EUR

1.309 EUR

17. Август

899 EUR

1.099 EUR

1.199 EUR

24. Август

799 EUR

1.009 EUR

1.099 EUR

31. Август

699 EUR

909 EUR

999 EUR

07. Септември

669 EUR

879 EUR

969 EUR

14. Септември

599 EUR

819 EUR

899 EUR

21. Септември

549 EUR

759 EUR

869 EUR

28. Септември

499 EUR

729 EUR

829 EUR

05. Октомври

499 EUR

729 EUR

829 EUR

 

 

 

Програма на патување

Забелешки