COSTA FAVOLOSA

favolosa 2

ТЕРМИНИ: 15, 19, 22, 25 Април и 03 Мај 2017
COSTA FAVOLOSA
– Замислете патување на многу посебенo и волшебно место: замок на вода со над 1000 соби, волшебни салони и скапоцен декор. Вашeтo патување ќе ве однесе во волшебна димензија, ќе го заживее вашето тело и стимулира вашиот ум. На Коста Фаволоса ќе уживате во повеќе од 400 оригинални уметнички дела и над 6000 репродукции. Costa Favolosa e место каде што сите се среќни, каде што забавата трае од утро до вечер со театарски представи, диско клуб ,казина , барови….

  • Кристал, мермер, оникс и алабастер – гламурот на овој скапоцен материјал и елеганција воодушевува.
  • Секој ручек станува банкет подготвен со најголема грижа. Чувството на вкупната благосостојба ве опкружува на многу различни начини, но ништо не се споредува со чувството на релаксација кога сте нурнати во џакузи на верандата на вашиот Самсара свит, гледајќи во бескрајноста на морето.
  • Областа со 4D кино и најновата генерација на видео-игри со најинтересните Плајстејш игри. Виртуелни голф и гран-при симулатори, Ви овозможува да ги доживеете сите возбудувања.

 

Галерија

Ценовник

COSTA FAVOLOSA  (цени по лице)

15

22

29

 

АПРИЛ

АПРИЛ

АПРИЛ

5 Дена / 4 Ноќи

   

 

 Внатрешна кабина Classic (кат IC),  

239€

419€

419€

 Внатрешна кабина Premium(кат IP), 

269€

449€

449€

 Надворешна кабина Classic  (кат EC), 

339€

509€

509€

 Надворешна кабина Premium (кат.EP)

359€

539€

539€

 Балконска кабина Classic (кат BC)

439€

589€

589€

 Балконска кабина Premium(кат BP)

489€

619€

619€

 3/ 4 возрасно лице во кабина по лице

210€

210€

210€

 Деца до 18 год. Плаќаат само пристанишни такси!! (со двајца возрасни во кабина)

/

/

/

ПРИСТАНИШНИ ТАКСИ

90€

90€

90€

 

ПРИСТАНИШТЕ

Ден

ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗАМИНУВАЊЕ

1

Савона

Сабота

-

16:30

2

Барселона

Недела

14:00

19:00

3

Палма Де Мајорка

Понеделник

08:00

14:00

4

Марсеј

Вторник

09:00

18:00

5

Савона

Среда

09:00

-

 

COSTA FAVOLOSA  (цени по лице)

19

 

АПРИЛ

4 Дена / 3 Ноќи

 

 Внатрешна кабина Classic (кат IC),  

109€

 Внатрешна кабина Premium(кат IP), 

139€

 Надворешна кабина Classic  (кат EC), 

189€

 Надворешна кабина Premium (кат.EP)

209€

 Балконска кабина Classic (кат BC)

259€

 Балконска кабина Premium(кат BP)

309€

 3/ 4 возрасно лице во кабина по лице

55

 Деца до 18 год. Плаќаат само пристанишни такси!! (со двајца возрасни во кабина)

/

ПРИСТАНИШНИ ТАКСИ

90€

 

ПРИСТАНИШТЕ

Ден

ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗАМИНУВАЊЕ

1

Савона

Среда

-

16:30

2

Барселона

Четврток

13:00

18:00

3

Марсеј

Петок

09:00

17:00

4

Савона

Сабота

09:00

-

 

COSTA FAVOLOSA  (цени по лице)

03

 

МАЈ

6 Дена / 5 Ноќи

 

 Внатрешна кабина Classic (кат IC),  

279

 Внатрешна кабина Premium(кат IP), 

309€

 Надворешна кабина Classic  (кат EC), 

359€

 Надворешна кабина Premium (кат.EP)

379€

 Балконска кабина Classic (кат BC)

429€

 Балконска кабина Premium(кат BP)

479€

 3/ 4 возрасно лице во кабина по лице

140

 Деца до 18 год. Плаќаат само пристанишни такси!! (со двајца возрасни во кабина)

/

ПРИСТАНИШНИ ТАКСИ

110€

 

ПРИСТАНИШТЕ

Ден

ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗАМИНУВАЊЕ

1

Савона

Среда

-

16:30

2

Барселона

Четврток

14:00

19:00

3

Ибица

Петок

09:00

23:59

4

Палма Де Мајорка

Сабота

08:00

14:00

5

Марсеј

Недела

09:00

17:00

6

Савона

Понеделник

09:00

-

Програма на патување

Забелешки