Costa LUMINOSA

Luminosa ile Norvec Fiyortlari turu-1(1)

ИТАЛИА-ГРЧКА-ЦРНА ГОРА-ХРВАТСКА

Тргнување од Венеција – 05.05.2018

08 дена/7 ноќевања

Costa LUMINOSA – Луксуз без граници на новиот крстосувач на Коста кој беше претставен во Венеција. Чини 450 милиони евра а  има капацитет од 2800 патници на кои им е достапна цела војска од вработени лица.

Во склоп на истиот се наоѓа огромен внатрешен базен како и ексклузивен ресторан. Најмладите можат да уживаат во посебно катче кое што е опремено со видео игри, додека нивните родители избираат помеѓу кино, шопинг, казино или велнес центар. Бродот нуди турска бања како и луксузни третмани на лице и тело па дури и обелување на забите од пет до шест нијанси. Доколку сакате да го обликувате своето тело секогаш можете да појдете во бродската теретана која што нуди богат избор на направи за вежбање.

 

Галерија

Ценовник

COSTA luminosa  (ЦЕНИ ПО ЛИЦЕ)

05

 

мај

8 ДЕНА / 7 НОЌИ

 

BASIC * гарантирана кат.

 

Внатрешна двокреветна кабина *гарантирана кат IV/ по лице

 389€

Надворешна двокреветнакабина *гарантирана кат EV/ по лице

 569€

Балконска двокреветна кабина  *гарантирана катBV/ по лице

689€

3/ 4 возрасно лице во кабина

195
   

COMFORT

 

Внатрешна кабина Classic

489

Внатрешна кабина Premium

559

Надворешна кабина Classic

669

Надворешна кабина Premium

739

Балконска кабина Classic

789

Балконска кабина Premium

859

3/ 4 возрасно лице во кабина

245

Деца до 18 год. Плаќаат само пристанишни такси!!

 ПРИСТАНИШНИ ТАКСИ

150

 


 

 

 

Програма на патување

Забелешки