Dana Beach Resort 5*, Safaga

дана 29

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  31. 05. 2019

 Положба: Хотелскиот комплекс се наоѓа во местото Сафага, во јужниот дел на Хургада. и на окулу 10км. од Сакала и аеродромот во Хургада. Зафаќа посед со површина од 181.000м2 и му припаѓа на познатиот ланец на хотели, Пикалбатрос.

 Плажа: Има приватна, песочна плажа и поеради големата просторност, хотелот на гостите им нуди бротчиња кои ги возат до плажа во термини од 06:00h до 18:00h, а возењето трае 5 до 7 мин.

Sadržaj: Recepcija, menjačnica, bankomat, pet restorana i deset barova, diskoteka, otvoreni bazen u laguna stilu, dečiji bazen, dečiji klub, Wi-Fi internet u lobiju, biblioteka, animacija tokom dana i večeri. Posebno se plaćaju: šatl bus do Hurgade, mini bar, telefon, internet, sobna usluga, stoni tenis, bilijar, SPA centar, sportovi na vodi, šiša, jahanje, fitnes i piće posle 24h, usluge pranja i peglanja.

Сместување: Собите се двокреветни (Со два одвоени или еден брачен кревет ) или двокреветни со помошно легло. Стандардните соби се со површина од 35м2 а фамилијарните 48м2. Сите соби имаат телефон, САТ ТВ, мини бар, сеф, фен за коса, клима..

Услуга: Се Вклучено аспоред хотелските правила.

 дана 6

 

 

Галерија

Ценовник

 

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 649 649 629 629 629 629 629 629 649 669 669 669 669 669 669 669 669 639 629 629 629 629 629 629
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-.6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 431 431 419 419 419 419 419 419 429 439 439 439 439 439 439 439 439 426 419 419 419 419 419 419
Цена за еднокреветна соба 719 719 689 689 689 689 689 689 729 759 759 759 759 759 759 759 759 719 689 689 689 689 689 689
»Прво дете 2-6.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 7-13.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-6.99(ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  6-13.99) 570 570 551 551 551 551 551 551 558 564 564 564 564 564 564 564 564 556 551 551 551 551 551 551
Трет возрасен 619 619 569 569 569 569 569 569 589 639 639 639 639 639 639 639 639 609 569 569 569 569 569 569
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 929 929 869 929 889 979 929 999 929 999 929 999 929 969 879 929 869 929 869 869
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-.6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 574 574 540 574 550 598 571 608 571 608 571 608 571 594 547 574 540 574 540 540
Цена за еднокреветна соба 1.049 1.049 969 1.049 999 1.129 1.069 1.159 1.069 1.159 1.069 1.159 1.069 1.119 989 1.049 969 1.049 969 969
»Прво дете 2-6.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 7-13.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-6.99(ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  6-13.99) 798 798 742 798 748 813 761 819 761 819 761 819 761 811 746 798 742 798 742 742
Трет возрасен 869 869 809 869 829 919 869 969 869 969 869 969 869 939 819 869 809 869 809 809
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 1.169 1.139 1.099 1.119 1.119 1.119 1.139 1.159 1.179 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.199 1.169 1.149 1.129 1.119 1.119 1.119 1.119
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-.6.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  7-13.99) 711 699 685 685 685 685 695 708 718 728 728 728 728 728 728 715 705 691 685 685 685 685
Цена за еднокреветна соба 1.329 1.299 1.249 1.259 1.259 1.259 1.289 1.339 1.369 1.409 1.409 1.409 1.409 1.409 1.409 1.359 1.329 1.279 1.259 1.259 1.259 1.259
»Прво дете 2-6.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 7-13.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-6.99(ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (ako прво дете e  2-6.99) 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 7-13.99 (aкo прво дете e  6-13.99) 1.009 991 969 969 969 969 975 983 990 996 996 996 996 996 996 988 981 973 969 969 969 969
Трет возрасен 1.109 1.079 1.009 1.029 1.029 1.029 1.049 1.099 1.119 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.139 1.109 1.089 1.039 1.029 1.029 1.029 1.029

 

Програма на патување

Забелешки