DIAS **

KUI

Локација: хотелот се наоѓа во центарот на Кушадаси
Сместувачки капацитети: сите соби имаат сопствен тоалет, тв и балкон.
Услуга: BB (ноќевање со појадок)
Плажа: хотелот се наоѓа на 5 минути пешачење до плажа.
Хотелски содржини: ресторан, бар и билјард сала.

 

Галерија

Ценовник

КУШАДАСИ

 

 

по лице

 

ЈУНИ

 

 

 

ЈУЛИ

 

 

АВГУСТ

 

СЕПТЕМВРИ

Хотели

 

 

термин BUS

5

14

23

2

11

20

29

7

16

25

3

12

 

услуга

соба

термин check-in

6

15

24

3

12

21

30

8

17

26

4

13

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

возрасен

145

145

150

155

157

165

165

165

156

155

148

145

DIAS **

9 BB

DBL

1 дете 0-13

60

60

60

60

60

60

60

60

60

60

60

60

Kusadasi Centar

 

(2+1)

3 возрасен

124

124

128

131

133

138

138

138

132

131

127

124

Kusadasi

 

 

SGL

180

180

188

195

198

210

210

210

197

195

185

180

Забелешки