ДУБАИ – Велигден

DXB 1

ДУБАИ – Приказна од Арапските Ноќи

27.04.2019 – 02.05.2019  / 5 ноќи / 6 дена

Космополитски дух, насмеани лица, взаемно почитување, висок животен стандард, фасцинантна архитектура, возбудливи авантури….

ТОА Е  ДУБАИ – СОВРЕМЕНОТО ЧУДО НА ДЕНЕШНИЦАТА.

Галерија

Ценовник

 

 

     
  H.IBIS Styles JUMEIRA ***    

“BASIC”

529 € (32.798,00 мкд)

основен пакет

“STANDARD”

549 € (34.038,00 мкд)

пакет со вклучен разглед на Дубаи

“SUPERIOR”

689 € (42.718,00 мкд)

пакет со вклучени 4 разгледи 
(Burj Kalifa, Дубаи, Абу Даби, Сафари тура)

 

Програма на патување

Забелешки