Промотивни цени за Дубаи

Dubai1

ДУБАИ – Приказна од Арапските Ноќи
Космополитски дух, насмеани лица, взаемно почитување, висок животен стандард, фасцинантна архитектура, возбудливи авантури….

ТОА Е ДУБАИ – СОВРЕМЕНОТО ЧУДО НА ДЕНЕШНИЦАТА.

Галерија

Ценовник

 

ПРОМОТИВНИ ЦЕНИ ЗА MAJ 2017

 ХОТЕЛ + ТРАНСФЕР

DUBAI CITY

 ХОТЕЛИ

 Сместување

 Услуга

 4 дена / 3 ноќи

 5 дена / 4 ноќи

 8 дена / 7 ноќи

     

Цени по лице

ADMIRAL PLAZA 3*

DBL Standard

BB

од 145 €

од 185 € од 265 €

CITYMAX BUR DUBAI 3*

DBL Standard

BB

од 155 €

од 195 €

од 285 €

CITYMAX AL BARSHA 3*

DBL Standard

BB од 175 € од 225 € од 315 €

HOWARD JONHSON 3*

DBL Standard

BB

од 155 €

од 195 €

од 285 €

MARCO POLO 4*

DBL Standard

BB

од 175 €

од 215 €

од 315 €

HOLIDAY INN DOWNTOWN 4*

DBL Superior

BB

од 175 €

од 215 €

од 315 €

CITY SEASON TOWERS 4*

DBL Standard

BB

од 185 €

од 245 €

од 355 €

DOUBLETREE BY HILTON AL BARSHA 4*

DBL Standard

BB  од 195 €

од 245 €

 од 355 €

CASSELLS AL BARSHA 4*

DBL Standard

BB  од 185 €  од 2555 € од 355 € 

AVANI DUBAI 5*

DBL Standard

BB од 195 € од 245€ од 355 €

AURIS PLAZA HOTEL 5*

DBL Standard

BB

од 205 €

од 265 €

од 395 €

SHERATON DUBAI MALL 5*

DBL Standard

BB

од 235

од 315 €

од 465 €

MOVENPICK HOTEL BUR DUBAI 5*

DBL Standard

 BB oд 235  од 315 €  од 465 €

HAYATT REGENCY DUBAI 5*

DBL Standard

BB

од 245 €

од 315 €

од 485 €

 DUBAI BEACH 

RAMADA PLAZA 5*

DBL Standard

BB

од 235

од 295

од 465

HAWTHORN SUITES 4*

за рез 30 дена пред поаѓање

DBL Standard

BB

од 215  

од 285

од 425

AMWAJ ROTANA 4*

DBL Standard

BB

од 255 €

од 335 €

од 515 €

RIXOS THE PALM 5*

DBL Standard

 BB од 325  од 425  од 665 

SHERATON JUMEIRAH BEACH 5*

DBL Standard

 BB од 415  од 545  од 875 

Цените НЕ вклучуваат авионски билети:

Fly Dubai- најефтината моментлна цена е 268 (вклучени аер. такси )ПРОМОТИВНА ЦЕНА ЗА ИЗДАВАЊЕ ДО 06.05

Pegasus -најефтината моментлна цена е 266€ (вклучени аер. такси )

Turkish Airlines - -најефтината моментлна цена е 424€ (вклучени аер. такси ) 

Програма на патување

Забелешки