Steigenberger Aqua Magic 5*, Memsha

steig 1

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗАКЛУЧНО СО  30. 04. 2019

Steigenberger Aqua Magic 5*,  Ex Steigenberger Club

Локација: Хотелот е потполно реновиран и новоотворен во 2013год.Се наоѓа во Мемша, пешачка туристичка зона, на 400м. од приватната, песочна плажа од која го дели улица. Оддалечен е на окулу 5км. од центарот на Сакала а окулу 6км. од Аеродром
Соби: Има вкупно 668 модерно опремени соби, сите со купатило, фен, САТ ТВ, телефон, клима, сеф, мини бар и балкон.
Спорт и забава : Хотелот има опремен аква парк со големи тобогани и посебен дел за деца, lazy river 450м. Базен на кров за возрасни, СПА со сауна, парна бања, масажа, фитнес центар, Патеки за шетање и трчање со должина од 2,5км. Пинг понг, голф терен со 9 дупки, билијард и пикадо. За најмладите одвоен е посебен базен и детски клуб.Во состав на хотелот има 5 ресторани, и 5 барови, од кои по еден се наоѓа на плажа, 2 покрај базен, има сервис за перење и пеглање, интернет центар, традиционален, Арапски сук, рента кар и сл.

sa8

Галерија

Ценовник

Ноќевања 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6 6
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 16.сеп 23.сеп
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 459 459 459 459 499 519 519 519 519 519 519 519 519 519 519 509 489 469 469 469 469 469 469 469
Цена за еднокреветна соба 569 569 569 569 629 649 649 649 649 649 649 649 649 649 649 639 609 579 579 579 579 579 579 579
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
SUPERIOR ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 509 509 509 509 549 569 569 569 569 569 569 569 569 569 569 559 529 519 519 519 519 519 519 519
Цена за еднокреветна соба 639 639 639 639 699 729 729 729 729 729 729 729 729 729 729 719 679 659 659 659 659 659 659 659
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
DELUXE ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 539 539 539 539 569 589 589 589 589 589 589 589 589 589 589 579 559 549 549 549 549 549 549 549
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
Цена за еднокреветна соба 679 679 679 679 729 759 759 759 759 759 759 759 759 759 759 749 719 699 699 699 699 699 699 699
»Прво дете 2-12.99 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219 219
»Второ дете од 2-12.99 (aкo прво дете e  2-12.99) 362 362 362 362 384 395 395 395 395 395 395 395 395 395 395 391 378 369 369 369 369 369 369 369
Трет возрасен 509 509 509 509 539 559 559 559 559 559 559 559 559 559 559 549 529 519 519 519 519 519 519 519
Ноќевања 10 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 10 9 9
Термин од: 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 13.сеп 20.сеп
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 619 679 649 699 649 699 649 699 649 699 649 689 629 639 589 629 589 629 589 589
Цена за еднокреветна соба 799 899 859 919 859 919 859 919 859 919 859 909 809 829 759 809 759 809 759 759
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
SUPERIOR ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 699 759 729 779 729 779 729 779 729 779 729 769 699 719 659 699 659 699 659 659
Цена за еднокреветна соба 919 1.019 969 1.049 969 1.049 969 1.049 969 1.049 969 1.039 919 949 859 929 859 929 859 859
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
DELUXE ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 739 799 769 819 769 819 769 819 769 819 769 809 739 759 699 749 699 749 699 699
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
Цена за еднокреветна соба 979 1.069 1.019 1.099 1.019 1.099 1.019 1.099 1.019 1.099 1.019 1.089 969 1.009 919 989 919 989 919 919
»Прво дете 2-12.99 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235 235
»Второ дете од 2-12.99 (aкo прво дете e  2-12.99) 476 513 495 524 495 524 495 524 495 524 495 520 478 490 456 481 456 481 456 456
Трет возрасен 679 739 709 759 709 759 709 759 709 759 709 749 679 729 639 689 639 689 639 639
Ноќевања 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13 13
Термин од: 17.јун 24.јун 01.јул 08.јул 15.јул 19.јул 22.јул 26.јул 29.јул 02.авг 05.авг 09.авг 12.авг 16.авг 19.авг 23.авг 26.авг 30.авг 02.сеп 06.сеп 09.сеп 16.сеп
STANDARD ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 719 719 719 749 819 829 829 829 829 829 829 829 829 829 809 779 759 749 749 749 749 749
Цена за еднокреветна соба 949 949 949 999 1.089 1.119 1.119 1.119 1.119 1.119 1.119 1.119 1.119 1.109 1.069 1.029 999 979 979 979 979 979
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
SUPERIOR ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 829 829 829 859 919 939 939 939 939 939 939 939 939 929 909 879 849 839 839 839 839 839
Цена за еднокреветна соба 1.099 1.099 1.099 1.149 1.249 1.269 1.269 1.269 1.269 1.269 1.269 1.269 1.269 1.259 1.229 1.179 1.149 1.129 1.129 1.129 1.129 1.129
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
DELUXE ROOM & ALL INCLUSIVE
Цена по лице во двокреветна соба 869 869 869 909 969 989 989 989 989 989 989 989 989 979 959 929 909 889 889 889 889 889
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
Цена за еднокреветна соба 1.179 1.179 1.179 1.229 1.319 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.339 1.329 1.299 1.259 1.229 1.209 1.209 1.209 1.209 1.209
»Прво дете 2-12.99 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255 255
»Второ дете од 2-12.99 (aкo прво дете e  2-12.99) 553 553 553 574 611 621 621 621 621 621 621 621 621 617 605 588 575 567 567 567 567 567
Трет возрасен 809 809 809 849 909 899 899 899 899 899 899 899 899 919 899 869 849 829 829 829 829 829

Програма на патување

Забелешки