Emeraude Beach Attitude Hotel 3***

29936803

 EMER 10http://emeraudebeach-hotel-mauritius.com/

Émeraude Beach Attitude се наоѓа на една од најубавите плажи на овој остров, плажата Belle Mare, која е долга неколку километри , со бел песок, тиркизно – смарагдна лагуна на источниот брег.
Одморите тука се поминати пливајќи и нуркајќи во тиркизната вода, заедно со магичноста на возењето со бродови.
Дрво, камен и слама се често употребувани во декорацијата и архитектурата.
Изграден во средната на бујната градина, бунгаловите со по 4 соби се декорирани со префинет вкус и висока креативност.
Со мал капацитет, пријателски и шармантен, овој хотел со 3* заедно со своите членови од фамилијата , маурициските експерти, посеќа на старите денови на мирен начин на живот.

Галерија

Ценовник

Emeraude Beach
Attitude 3***

STD Room

 

Време на престој

01.11 – 30.11.2016
04.01 – 21.04.2017
01.10 – 31.10.2017

22.04 – 30.09.201

Услуги

AI

AI

Ноќевања

11

11

Цена по лице во двокреветна соба

 1.095€

1.049€

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

ПОПУСТИ

  • за Сениори ( Над 60 години )
  • Брачно патување ( Не подолго од 09 месеци )
  • Рана резервација ( 45 / 60 дена за висока сезона, пред термин )

Програма на патување

Забелешки