Jenny Hotel 3*, Siviri, Kassandra

JENNY 1

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

HOTEL JENNY 3***

КАСАНДРА

услуга

Месец

MAJ

ЈУНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

СИВИРИ

 

термин

19

26

2

9

16

23

30

7

14

21

28

4

11

18

25

1

8

15

22

По лице за 7 Ноќевања

HB

DBL (2+2)

170

200

230

260

280

300

330

350

380

380

380

380

380

350

300

270

230

200

/

Промотивни цени 

HB

DBL (2+2)

136

160

184

                               

1 и 2 дете 0-13,99 год. -100%  /  1 и 2 дете 14-15,99 год. -70%  /  3 и 4 возрасен 16+ год. -50%

*** РАН БУКИНГ: 7% ПОПУСТ за резервации до 31.03.2019 година // +5% ПОПУСТ  ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ !!!


* Во основните цени не се пресметани попустите за Ран Букинг.


* За резервација потребна е уплата од мин. 30% од вкупната цена, а останатиот износ се доплаќа најдоцна 14 дена пред почетокот на аранжманските услуги
   *** (Освен за резервации во РАН БУКИНГ, кога условите се дефинирани поинаку, според забелешката подолу) ***

* За резервација на 2 последователни аранжмани (14ноќи) за исти лица се одобрува попуст од 10% од вториот термин/аранжман (не се комбинира со Ран Букинг!).

 

Попустите за ран букинг (“Early Booking”) имаат валидност за резервации направени до и заклучно со датумот означен во табуларните ценовници. Истите не може да бидат комбинирани со други попусти и промоции.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ПО ПРИЛОЖЕНИТЕ УСЛОВИ ЗА РАН БУКИНГ ПОТРЕБНА Е НЕРЕФУНДАБИЛНА УПЛАТА ОД 50% ОД ВКУПНАТА СУМА НА АРАНЖМАНОТ, А ЦЕЛОСНА ДОПЛАТА СЕ ВРШИ НАЈДОЦНА 3 НЕДЕЛИ (20ДЕНА) ПРЕД ДАТУМОТ НА ВЛЕЗ.
За ЦЕЛОСНА УПЛАТА до завршувањето на попустот за Ран Букинг се калкулираат ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ

Сите резервации направени по предвидените датуми за рано букирање ке бидат наплатени по редовни, или ревидирани услови и цени актуелни во периодот на резервирање. Промени во резервации направени во предрезервацискиот период не се дозволени. Во случај на промена на веќе потврдена резервација (имиња, број на патници, хотел, термин, итн) цената на програмата ќе биде калкулирана редовно, без попустот за рано букирање, односно според цените актуелни во периодот кога се врши промената, освен во ситуации кога организаторот – Аурора турс писмено ќе дозволи поинаку. 

 

 
 
 
 
 
 

Travel Program

Notes