Barlovento 4*, Varadero

barlo 7

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

Barlovento 4*
Varadero

 Време на престој

  11 ДЕНА / 10НОЌИ

 Услуги

 Се вклучено

 

 Сезона на престој

 01.02.-31.03.2017 

 01.04.-30.04.2017

 01.05-14.07.2016 15.07-24.08.2017

 ЦЕНА по лице во 1/2 соба

 €
 

Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Notes