Barcelona

avinguda-maria-cristina-fireworks

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

Hotel 4

Термин

30.12 – 03.01.2020 

Услуги

BB (Ноќевање со појадок)

Денови / ноќевања

5д / 4н

Цена на Пакет Аранжман со вклучен панорамски разглед

499 € / 30.938мкд

 

 

*Цените се во евра, а плаќањето се врши иклучиво во денари 1€=62мкд

Travel Program

Notes