Borovets Hills 5*, Borovec

HILLS 6

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

 

HOTEL BOROVETS HILLS 5* (HB)

МАКС. ЛИЦА

01.01.-05.01.
10.02.-16.02.

06.01.-19.01.

28.12.- 31.12.2018

20.01.-09.02
17.02.-23.02

10.12.-27.12
24.02.-30.04

   

ПОЛУ ПАНСИОН

-5% ПОПУСТ за РАН БУКИНГ (рез. До 30.11.2018)
СПЕЦИЈАЛНА
ПРОМОЦИЈА 7 НОЌЕВАЊА (06-13.ЈАН & 13-20.ЈАН): 336 €

Двокреветна соба
(цена по лице)

2 + 1

53.50 €

53.10 €

90.30 €

90.30 €

44.10 €

Дете од 04-11,99 г. на дополнителен кревет

21.40 €

21.24 €

36.12 €

36.12 €

17.64 €

1во Дете од 04-11,99 г. на регуларен кревет (со 1 возрасен)

32.10 €

31.86 €

54.18 €

54.18 €

26.46 €

Возрасен на дополнителен кревет

37.45 €

37.17 €

63.21 €

63.21 €

30.87 €

Студио
(цена по лице)

2 + 2

62.30 €

62.30 €

99.10 €

50.70 €

40.30 €

Дете од 04-11,99 г. на дополнителен кревет

24.92 €

24.92 €

39.64 €

20.28 €

16.12 €

1во Дете од 04-11,99 г. на регуларен кревет (со 1 возрасен)

37.38 €

37.38 €

59.46 €

30.42 €

24.18 €

Возрасен на дополнителен кревет

43.61 €

43.61 €

69.37 €

35.49 €

28.21 €

Апартман
(цена по лице)

2 + 2

68.90 €

68.90 €

105.70 €

56.80 €

45.20 €

Дете од 04-11,99 г. на дополнителен кревет

27.56 €

27.56 €

42.28 €

22.72 €

18.08 €

Возрасен на дополнителен кревет

48.23 €

48.23 €

73.99 €

39.76 €

31.64 €

Апартман Lux
(цена по лице, макс 4возр.)

4 + 2

94.70 €

94.70 €

132.10 €

82.60 €

66.10 €

5то и 6то лице во соба (возрасен или дете)

37.88 €

37.88 €

52.84 €

33.04 €

26.44 €

Еднокреветна соба  1+0

1 + 0

74.90 €

74.90 €

127.70 €

62.80 €

50.70 €

Деца до 3,99 год. – бесплатно

ПРОМОЦИИ И АКЦИИ:
1)  Попуст -5% за резервации и целосни уплати до 30.11.2018. Попустот се пресметува на основната цена.
2)  7=6 за престој во период  20.01 – 09.02.2019 & 24.02 – 31.03.2019.
Гратис ноќевањата се калкулираат по пониска сезона. Попустите НЕ се комбинираат.

Notes