Antalya Summer 2019

Alanya

За љубителите на песочни плажи, Аланија е вистинскиот избор! Според легендата, римскиот император Марко Аурелиј и го подарил овој дел од Средоземниот брег на Клеопатра, која што во еден период и живеела на местото на денешна Аланија. И

More

Belek

Белек е еден од најпознатите туристички центри на медитеранскиот брег познат по луксузните хотели, голф игралишта и бројните забавни активности. Се наоѓа на 36 км од Анталија, распослан покрај прекрасни долги плажи со раскошни хотели,

More

Kemer

Кемер е приморски град кој изобилува со многу хотели - од скромни, семејни пансиони па се до супер луксузни клубови со пет ѕвездички. Објектите за туристичка дејност во градот многу брзо се множат, па ако во 2000 година. имаше не повеќе

More

LARA

Lara Beach се Наоѓа на јужниот брег на Турција, само 12 километри од градот Анталија, отмено одморалиште со голем број на луксузни хотели дизајнирани да изгледаат како познати светски знаменитости. Па немојте да бидете изненадени ако го

More

Side

Сиде е еден од најпопуларнитересорти во Турција бидејќи ги има сите елементи неопходни за идеален одмор покрај море. Распослан на два брега со прекрасни, долги, песочни плажи, градот изобилува со мноштво културно-историски споменици .

More

RATES / Flight Schedule

More