LARA

Lara Beach се Наоѓа на јужниот брег на Турција, само 12 километри од градот Анталија, отмено одморалиште со голем број на луксузни хотели дизајнирани да изгледаат како познати светски знаменитости. Па немојте да бидете изненадени ако го видите Кремљ исправен веднаш до Титаник. Но вистинската ѕвезда тука, сепак, е плажата – сите 8 километри од неа.
Таа е главно златна, иако постојат неколку потемни дамки, а некои места изобилуваат со камчиња . Плитката вода е одлична за деца.
ЦЕНОВНИКОТ Е ВО PDF ФОРМАТОТ ПОГОРЕ

RAM 1

Ramada Resort Lara 5*

UAI

Sorry, this entry is only available in Shqip and Macedonian. ... More

fal 3

Club Hotel Falcon 4*, Antalya

AI

Sorry, this entry is only available in Shqip and Macedonian. ... More

venec 1

Venezia Palace Deluxe Resort Hotel 5*, Lara Kundu

UAI

Sorry, this entry is only available in Shqip and Macedonian. ... More

win 16

Wind Of Lara Hotel & SPA 5*, Lara

AI

Sorry, this entry is only available in Shqip and Macedonian. ... More

RIX 3

Rixos Downtown Antalya 5*

FB

Sorry, this entry is only available in Shqip and Macedonian. ... More

lib 2

Liberty Hotels 5*, Lara

UAI

Sorry, this entry is only available in Shqip and Macedonian. ... More

del 5

Delphin Be Grand Resort 5*, Lara

Sorry, this entry is only available in Shqip and Macedonian. ... More

SERA 2

Club Hotel Sera DLX 5*, Lara

Sorry, this entry is only available in Shqip and Macedonian. ... More

hotel-concord-5-19-1

Concorde Deluxe Resort 5*/Lara

UAI

Sorry, this entry is only available in Shqip and Macedonian. ... More

0_L

Ozkaymak Falez Hotel 5*/Lara

AI

Sorry, this entry is only available in Shqip and Macedonian. ... More