Hurghsds Chsrter

*АКЦИЈА!!!! – 7 % ПОПУСТ на “Early Booking” во висока сезона! *
Важност на термини во период: Сите од 15. ЈУЛ до 30.АВГ
Важност за резервации во период: Сите од 12.АПР до 25.АПР

ЦРВЕНО МОРЕ – НАЈПОЗНАТИОТ, СВЕТСКИ, ПОДВОДЕН ТРОПСКИ РАЈ
Хургада, најпознато летувалиште на Црвено Море, лоцирано на 475км. јужно од Каиро, некогашно рибарско село кое од седумдесеттите години постепено прераснува во едно од најзначајните и најмодерни летувалишта.

ЦЕНОВНИЦИТЕ СЕ ВО ФАЗА НА ИЗРАБОТКА ….НАСКОРО КОМПЛЕТНИ ЦЕНИ ЗА СИТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ ДО 30.АПРИЛ. 2019

ВО ПРИКАЧЕНИОТ ДОКУМЕНТ СЕ ДАДЕНИ ЦЕНИ ЗА ПОВЕЌЕ ТИПОВИ НА СОБИ. ВЕ МОЛИМЕ ДА ЈА ПРЕЗЕМЕТЕ ПОНУДАТА.

MER 4

MERAKI Beach Resort 4*(Adults Only )

from 439€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

дана 29

Dana Beach Resort 5*, Safaga

from 639€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

l3

La Branda Royal Makadi 5*, Makadi Bay

from 429€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

мер 19

Mercure Hurghada Hotel 4* (ex Sofitel)

from 409€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

STAR9

Sea Star Beaurivage 5* , El Dahar

from 389€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

hilton 6

Hilton Hurghada Resort 5*, Memsha

from 519€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

СГ 5

Seagull Resort Hurghada 4*, Sakala

from 409€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

AL 2

Albatros White Beach Resort, Memsha 5*

from 649€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

ЛП8

Le Pacha Hotel 3*, Sakala

from 359€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

AM 12

Amwaj Blue Beach Resort & SPA 5*, Soma Bay

from 379€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More