Apartmants

ГРЦИЈА со своите прекрасни, рајски острови, полуострови и приморски градчиња е секако дестинација која е на прво место по посетеност од нашите граѓани. Нашата понуда за ЛЕТО 2016, овој пат е збогатена со голем број на апартмани лоцирани во најатрактивните летувалишта во Грција, сите на одлична локација и по најповолни цени

Забелешка : Цените кои се наведени во табелите, се информативни и можат во секој момент, без најава да бидат променети.

Matias10_m

(Macedonian) Parga / Villa Mathias

from 91€

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

IMG_20170627_194658

(Macedonian) Vrachos Villa Argo

from 101€

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

IMG_20170627_194658

Vasiliki/Villa Athina

from 84€

... More

b_DSC_0113

Leptokaria/Villa Dima

from 109€

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

IMG_20180111_100836

Polichrono/Villa Asimenia

from 117€

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

Villa FILOXENIA, Vrahos (1)_m

VRAHOS / VILLA PHILOXENIA

from 86€
RO

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

Villa VELISSARIOS, Vrahos (1)_m (1)

VRAHOS / VILLA VELISSARIOS

from 77€
RO

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

b_DSC_0072

SIVOTA / VILLA LONG SUMMER

from 120€
RO

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

Argiro01_m

Agios Nikitas / Villa Argiro

from 98€

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

Lefkada Nidri RIGAS (2)_m

Nydri / Villa Rigas

from 93€

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More