Hotels

Следува наш избор на хотели во Грција кои ги имаме во сопствен закуп на Халкидики (Касандра и Ситонија) и Тасос. Одберете го Вашиот хотел по најниски можни цени а за РЕЗЕРВАЦИЈА во период на РАН БУКИНГ Ви следува попуст на одбраниот пакет. ПОБРЗАЈТЕ

1962592_961451423871735_5199318682558758435_n

Koviou Holiday Village 3*, Nikiti, Sithonia

from 159€
HB+

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

MATINA 17

PORTO MATINA 2**, Metamorfosis, Sithonia

from 153€
HB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

JENNY 1

Jenny Hotel 3*, Siviri, Kassandra

from 153€
HB+

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

toroni 2

Toroni Blue Sea 3*, Toroni

from 158€
HB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More