Faraway Destinations

Голема Јужноамериканска тура

More

Dominican Republic

Одморите во Доминиканската Република се сензационален спој на забавниот латинински дух и лежерниот карипски живот. Замислете порцеланско-бели песочни плажи, тиркизни води кои како да треперат под сончевите зраци, палми кои се нишаат

More

ZANZABAR

Откријте го рајот на земјата ...Прекрасни, шеќерно бели песочни плажи, кристално бистро, тиркизно и топло море, бујна тропска вегетација, егзотични плодови...Тоа е ЦРНА АФРИКА, земјата на храбрите Масаи, тоа е ЗАНЗИБАР - волшебен,

More

Kenya

More

Cuba, Varadero

Почитувани наши потенцијални клиенти, во продолжение следува еден наш мал избор на хотели од големата понуда на хотели во Варадеро, Куба. Приложениот пакет аранжман е со 10 ноќевања но доколку сакате да биде со помалку или повеќе,ќе Ви

More

MAURITIUS

Маурициус – еден од нај познатите тропски острови во Индискиот океан, со своите егзотични пејзажи – недопрени плажи, тропски шуми и импресивни вулкански планини привлекува многубројни туристи од Европа и целиот свет во текот на

More

Seychell Islands

Сејшелските острови се архипелаг во Индискиот Океан кој се состои oд вкупно 100 помали и поголеми острови. Со површина од окулу 110км2, најголем остров е Махе на кој воедно се наоѓа и главниот град Викторија. Главен јазик е Креолскиот, но

More

Thailand

Наследството на старата мудрост, верувањата и уметничките вештини, сплотени во TAI културата, заедно со блескаво уредените градови, бројните фестивали и одекот на кралските песни – го чинат сонот наречен ТАЈЛАНД – Земјата на смеата и

More

ШРИ ЛАНКА

More