Dominican Republic

Одморите во Доминиканската Република се сензационален спој на забавниот латинински дух и лежерниот карипски живот. Замислете порцеланско-бели песочни плажи, тиркизни води кои како да треперат под сончевите зраци, палми кои се нишаат во ритамот на доминиканското маринге чиишто звуци одѕвонуваат во воздухот и ја создаваат суштината на овој тропски дијамант.

PUNTA CANA PRINCESS11

Punta Cana Princess 5*

from 995€
AI

... More

Vik Punta Cana 1

Vik Hotel Arena Blanca 4*

from 695€
AI

... More

TROPICAL PRINCESS 2

Tropical Princess 4*

from 795€
AI

... More

CARABELLA 3

Vista Sol Punta Cana 3* ex. Carabella beach

from 665€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More