Seychell Islands

Сејшелските острови се архипелаг во Индискиот Океан кој се состои oд вкупно 100 помали и поголеми острови. Со површина од окулу 110км2, најголем остров е Махе на кој воедно се наоѓа и главниот град Викторија. Главен јазик е Креолскиот, но речиси сите зборуваат англиски и француски. Екваторијалната поставеност на архипелагот овозможува тропска клима, бујна вегетација и богат животински диверзитет, кои заедно со белите песочни плажи и тиркизните води на Индискиот Океан ја прават оваа дестинација вистински егзотичен рај и водечка светска туристичка дестинација.

CASADANI 3

Casadani’s Guest House, Mahe

from 795€
BB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

blue 9

Blue Lagoon Chalets

from 935€
RO

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

anse 7

Anse Soleil Beachcomber 3*

from 865€
BB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

КЕМПИНСКИ 6

Kempinski Seychelles Resort 5*

BB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

корал 8

Coral Strand Smart Choice Hotel 3*

from 1295€
BB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

BERJAYA 8

Hotel Berjaya Beau Vallon Bay 3***

from 975€
BB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More