Thailand

Наследството на старата мудрост, верувањата и уметничките вештини, сплотени во TAI културата, заедно со блескаво уредените градови, бројните фестивали и одекот на кралските песни – го чинат сонот наречен ТАЈЛАНД – Земјата на смеата и радоста.

image (1)

Bangkok + Koh Chang

from 1085€

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

image

Bangkok + Pattaya

from 585€
BB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More