ZANZABAR

Откријте го рајот на земјата …Прекрасни, шеќерно бели песочни плажи, кристално бистро, тиркизно и топло море, бујна тропска вегетација, егзотични плодови…Тоа е ЦРНА АФРИКА, земјата на храбрите Масаи, тоа е ЗАНЗИБАР – волшебен, егзотичен, романтичен, незаборавен …
Тој е вистински Тропски рај. Таму сонот станува јаве, таму лешкарејќи под навалените палми, ќе уживате на врелото Афричко сонце освежени со нектарот од свежо набран кокос и опиени од егзотичниот афрички ритам на Хакуна Матата..

kiw 20

Kiwengwa Beach Resort 5*

from 1195€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

султан 1

Sultan Sands Island Resort 4*, Kiwengwa

from 1195€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

еме 15

Emerald Hideway Of Nungwi Resort & SPA 5*, Nungwi

from 1795€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

zan 8

Zan View Hotel 3*, Kiwengwa

from 1175€
HB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

portfolio_template31

Warere Beach Hotel 3* , Nungwi

from 1175€
HB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

ocean paradise 4

Ocean Paradise Resort & Spa 4*

from 1395€
HB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

dsc_7347

Zawadi Beach Villas

from 995€
BB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

21

Langi Langi Beach Bungalows 3*

from 1059€
BB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

fum 2

Fumba Beach Lodge

from 1575€
HB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

DEARM OF

Emerald Dream of Zanzibar 5*

from 1755€
AI

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More