Costa Cruises

COSTA CRUISES
Со Costa Cruise крстарите во Италјански стил – водечка компанија за крстарења. Компанија со 60 годишна историја ,со преку 1,3 милиони патници во 2009.год. Ја поседува најголемата флота во Европа со 14 бродови. Од 2000 сите бродови на Costa Cruises пловат со Италијанско знаме . Оваа компанија има 250 дестинации и повеќе од 150 итенерери по Медитеранот, Северна Европа , Карибите, Северна и Јужна Америка, Соединетите Арапски Емирати, Далечниот Исток и Индискиот океан.

1

Costa VICTORIA

from 199€

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

1

Costa DIADEMA

from 369€
FB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

mediterr-pool

Costa MEDITERRANEA

from 237€
FB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

fortuna

Costa Fortuna

from 279€
FB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

Luminosa ile Norvec Fiyortlari turu-1(1)

Costa LUMINOSA

from 389€
FB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

pacifica 10

Costa PACIFICA

from 689€
FB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

Costa-Deliziosa

Costa DELIZIOSA

from 499€
FB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More