Maldive Islands

ИНДИВИДУАЛНИ ПАКЕТИ ЗА МАЛДИВИ 7 / 10 НОЌЕВАЊА
Рајски архипелаг од околу 1190 острови, групирани во атоли кои како прстени се расфрлени низ Индискиот океан, со највисока надморска височина од 1.5m, податок кој сигурно ќе Ве эачуди. Но, коралните гребени кои ги опкружуваат овие острови го смируваат океанот и ги чуваат островите и нивните жители со векови.
Местоположбата, морето, ветерот и сонцето заедно формираат идеални услови за престој. Температурата се движи од 23 до 32 степени, но умерениот ветер кој постојано дува го прави престојот на островите пријатен. Дождовите обично се присутни во периодот јуни – јули, но сепак неможете да ги предвидите. Се појавуваат одеднаш без предупредување и веданш исчезнуваат.

baros-maldives_pwv-aerial_hr

Maldives 2019

from 676€
HB/FB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

SUN 12

Sun Island Resort & Spa 5*, Maldives

HB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

17321321 (1)

Fun Island Resort & SPA 3*, South Male

from 0€
FB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

ROYAL 6

Royal Island Resort & SPA 5*, Maldives

from 0€
HB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

paradise 10

Paradise Island 5* / North Male’ Atoll

HB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More

holiday3

Holiday Island 4* / South Ari Atoll

HB

Sorry, this entry is only available in Macedonian. ... More