Coral Strand Smart Choice Hotel 3*

корал 8

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

Coral Strand Smart
Choice Hotel 3*
Mahe Island, Seychelles

Време на престој

01.11 – 23.12.2017
09.01 – 25.03.2018
09.04 – 11.06.2018
19.06 – 15.07.2018
01.09 – 30.09.2018

Услуги

BB

Ноќевања

9

Цена по лице во двокреветна соба ( STD Mountain view )

1.295 €

За резервации до 45 дена пред поаѓање – 80 EUR ПОПУСТ

Notes