Costa PACIFICA

pacifica 10

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

 

Costa PACIFICA – Тип на кабина

Цена по лице за поаѓање на
03. мај 2018

BASIC * garantirana kategorija na kabina

 

Внатрешна двокреветна кабина *гарантирана каб  IV по лице

 689 €

Прозорска двокреветна кабина *гарантирана кат  EV по лице

1089 

Балконска двокреветна кабина *гарантирана кат  BV по лице

1339 

3/4 возрасно лице

  345 

   

COMFORT kategorija na kabina

 

Внатрешна двокреветна кабина (кат. Classic) 

                             839 

Внатрешна двокреветна кабина (кат. Premium) 

  959 €

Надворешна двокреветна кабина (кат. Classic) 

1239 €

Надворешна двокреветна кабина (кат. Premium)

1359 €

Балконска двокреветна кабина (кат. Classic)

1489€

Балконска двокреветна кабина (кат. Premium)

1609 €

3/4 возрасно лице 

 420 €

Деца до 18 год со две возрасни лица

плаќаат само пристанишна такса

 

ПРИСТАНИШНА ТАКСА 170 €

Цената не вклучува:
- Задолжителен бакшиш во износ од 10 еур по лице/ за ноќ

Travel Program

Notes