Fumba Beach Lodge

fum 2

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

АВИО БИЛЕТ + 1 НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ДОХА + 9 ПОЛА ПАНСИОНИ + СИТЕ ТРАНСФЕРИ

     
Fumba Beach Lodge 3*

УСЛУГА

До 19.12.2017 

Цена по лице во GARDEN VIEW

HB

1.575 €

Цена по лице во SEA VIEW

HB

1.645 €

Цена по лице во LUXURY SUITE

HB

1.895 €

Цена по лице во BAOBAB SUITE

HB

1.999 €

* Цените се во евра, плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Notes