Toroni Blue Sea 3*, Toroni

toroni 2

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

HOTEL TORONI BLUE SEA
(Old Wing) 2**+

СИТОНИЈА

услуга

Месец

MAJ

ЈУНИ

ЈУЛИ

АВГУСТ

СЕПТЕМВРИ

ТОРОНИ

 

термин

19

26

2

9

16

23

30

7

14

21

28

4

11

18

25

1

8

15

22

По лице за
7 Ноќевања

HB
Пола Пансион

DBL GF (2+1) ECO

/

185

205

245

270

300

310

340

360

370

370

370

370

340

280

245

195

175

/

DBL GF (2+2) ECO

/

185

205

245

270

300

310

340

360

370

370

370

370

340

280

245

195

175

/

Специјална понуда 

 

148

205

245

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

 

HB
Пола Пансион

DBL (2+1) STD

/

215

235

285

310

345

360

390

415

425

425

425

425

390

325

285

225

205

/

DBL (2+2) STD

/

215

235

285

310

345

360

390

415

425

425

425

425

390

325

285

225

205

/

Специјална понуда 

 

172

188

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

/

за 1 дете 0-13,99 г. -100% / за 2 дете 2-13,99 г. -50% / за 3 и 4 возрасен 12+ г. -30%

Сите соби се наоѓаат во анекс зградата од хотелот (старо крило / “Old Wing”). “ECO” собите се на Приземје (GF), додека STD собите се на 1рв или 2тор спрат (1F & 2F)

*** РАН БУКИНГ: 7% ПОПУСТ за резервации до 31.03.2019 година // +5% ПОПУСТ  ЗА КОМПЛЕТНИ УПЛАТИ !!!

 

* Во основните цени не се пресметани попустите за Ран Букинг.


* За резервација потребна е уплата од мин. 30% од вкупната цена, а останатиот износ се доплаќа најдоцна 14 дена пред почетокот на аранжманските услуги
   *** (Освен за резервации во РАН БУКИНГ, кога условите се дефинирани поинаку, според забелешката подолу) ***


* За резервација на 2 последователни аранжмани (14ноќи) за исти лица се одобрува попуст од 10% од вториот термин/аранжман (не се комбинира со Ран Букинг!).

Попустите за ран букинг (“Early Booking”) имаат валидност за резервации направени до и заклучно со датумот означен во табуларните ценовници. Истите не може да бидат комбинирани со други попусти и промоции.

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ПО ПРИЛОЖЕНИТЕ УСЛОВИ ЗА РАН БУКИНГ ПОТРЕБНА Е НЕРЕФУНДАБИЛНА УПЛАТА ОД 50% ОД ВКУПНАТА СУМА НА АРАНЖМАНОТ, А ЦЕЛОСНА ДОПЛАТА СЕ ВРШИ НАЈДОЦНА 3 НЕДЕЛИ (20ДЕНА) ПРЕД ДАТУМОТ НА ВЛЕЗ.

За ЦЕЛОСНА УПЛАТА до завршувањето на попустот за Ран Букинг се калкулираат ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ

Сите резервации направени по предвидените датуми за рано букирање ке бидат наплатени по редовни, или ревидирани услови и цени актуелни во периодот на резервирање. Промени во резервации направени во предрезервацискиот период не се дозволени. Во случај на промена на веќе потврдена резервација (имиња, број на патници, хотел, термин, итн) цената на програмата ќе биде калкулирана редовно, без попустот за рано букирање, односно според цените актуелни во периодот кога се врши промената, освен во ситуации кога организаторот – АСА писмено ќе дозволи поинаку.

Notes