Ibis Style Benoa 3*,Nusa Dua

ibis 1

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

Ibis Style Benoa 3*
Nusa Dua
STD

Време на престој

Лето 2019

Услуги

BB

BB

BB

Ноќевања

9 НОЌИ
18.06 – 27.06
9 НОЌИ
16.07 – 25.07
9 НОЌИ
27.08 – 05.09

Цена по лице во двокреветна соба

999 €

1.189 €

1.099 €

Доплата за период 20.12-07.01 (лице/ноќ)                                                                       22

АВИОН + АЕРОДРОМСКИ ТАКСИ + ХОТЕЛ + ТРАНСФЕР + 3 ЕКСКУРЗИИ

Travel Program

Notes