Israel

jer 10

FOLLOWING THE PATHS OF THE GOSPEL / 28 April-05May

Discover the cradle of Christianity following the paths of the Gospel, discover both physically and spiritually the landscapes of Biblical Galilee, where Jesus and his disciples preached

 

Gallery

Prices

ПАКЕТ АРАНЖМАН – ИЗРАЕЛ
8 ДНЕВНА богата програма со вклучени посети и разгледи

 

7 ноќевања / 6 полу пансиони + 1 ноќевање со појадок

   

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА за резевации до 15.декември 

939 € / 58.218МКД

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА

999 € / 61.938МКД

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

210 € / 13.020 мкд

 ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА  НА АРАНЖМАНОТ ПОТРЕБЕН Е МИНИМУМ ОД 20 ПАТНИЦИ
Плаќањето ќе се врши исклучително во денари по курс од 62мкд за 1
Општите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овој аранжман

Travel Program

Notes