Israel

jer 10

FOLLOWING THE PATHS OF THE GOSPEL / 28 April-05May

Discover the cradle of Christianity following the paths of the Gospel, discover both physically and spiritually the landscapes of Biblical Galilee, where Jesus and his disciples preached

 

Gallery

Prices

 

Хотел 3*

ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ

04.01.202011.01.2020

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

04.01.202011.01.2020

УСЛУГИ

6 HB + 1 BB

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

7Н / 8Д

Цена по лице во двокреветна соба за резервации до 20.11.2019

989 € / 61.318 мкд

Цена по лице во двокреветна соба 

1099 € / 68.138 мкд

Попуст за трето возрасно лице

-40 € /  -2,480 мкд

Доплата за еднокреветна соба

290 € / 17.980 мкд

 ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА  НА АРАНЖМАНОТ ПОТРЕБЕН Е МИНИМУМ ОД 20 ПАТНИЦИ
Плаќањето ќе се врши исклучително во денари по курс од 62мкд за 1
Општите услови за патување на АУРОРА ТУРС и СКТМ се составен дел од овој аранжман

Travel Program

Notes