ISRAEL-Holy Land

israel

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

ПАКЕТ АРАНЖМАН – ИЗРАЕЛ
7 ДНЕВНА богата програма со вклучени посети и разгледи

6 ноќевања / 6 полу пансиони + 1 ручек

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА за резевации до 20.ФЕВРУАРИ

979 € / 60.698МКД

ЦЕНА ПО ЛИЦЕ ВО 1/2 СОБА

1079 € / 66.898МКД

Доплата за 1/1 (еднокреветна соба)

235 € / 14.570 мкд

Travel Program

Notes