Kempinski Seychelles Resort 5*

КЕМПИНСКИ 6

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

Kempinski Seychelles
Resort 5*
Mahe Island, Seychelles

Време на престој

01.11 – 23.12.2016
09.01 – 05.02.2017
13.04 – 14.07.2017
28.08 – 29.09.2017

15.07 – 27.08.2017
30.09 – 31.10.2017

Услуги

BB

Ноќевања

 10 ноќевања

Цена по лице во двокреветна соба ( Hillview room )

 €  € 

Специјална цена за меден месец ( maks. 6 meseci }

 €  €

Early booking попуст за рез 50 дена пред поаѓање

 €  €

Early booking попуст за рез 65 дена пред поаѓање

 €  €

 

EB попустот не важи за специјалната цена за меден месец

Notes