Volga River Cruises

map

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

 

САНКТ ПЕТЕРБУРГ – МОСКВА
11 дена / 10 ноќевања

Брод: Андреј Рубљов / Василиј Суриков 
Термин  

  10.06-20.06.2019

    30.06-10.07.2019

 20.07.-30.07.2019

II палуба   1.189€ / 73.718мкд 1.199€ / 74.338мкд
III палуба   1.239€ / 76.818мкд 1.249€ / 77.438мкд

 

 

 

 

 Доплата за еднокреветна кабина 80% од цената на аранжманот.

*Цените се во евра, а плаќањето се врши исклучиво во денари 1€=62мкд

Travel Program

Notes