Le Palmiste Resort & Spa 3***

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

Le Palmiste Resort
& SPA 3***
STD room

Време на престој

01.11 – 31.11.2016
08.01 – 15.04.2017
01.10 – 31.10.2017

01.12.  – 25.12.2016
16.04 – 30.09.2017

26.12  – 07.01.2017

Услуги

HB

HB

HB

Ноќевања

11

11

11

Цена по лице во двокреветна соба

 765 €

715 €

1.105 €

Цена на Авионска карта од Скопје до Маурициус и назад = 450ЕУР + 401ЕУР Аеродромски такси

ПОПУСТИ

  • Брачно патување ( Не подолго од 12 месеци од склучување на бракот)
  • Рана резервација ( 30 дена  пред термин )

Travel Program

Notes