Leptokaria / Villa Erato

Leptokaria ERATO (2)_m

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

 Наем: 7 ноќевања со сопствен превоз

 

- Цените се однесуваат на наем на студио или апартман за 7 ноќевања (без превоз).
- Цените се изразени во EUR за уплата во денарска противвредност (1 EUR = 62 MKD).

Travel Program

Notes