Maldives 2019

baros-maldives_pwv-aerial_hr

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА 2019 – АСИСТЕНЦИЈА + ТРАНСФЕР + ХОТЕЛ 

* БЕСПЛАТЕН ИНТЕРНЕТ ВО ЗАЕДНИЧКИ ПРОСТОРИИ И ВО СОБА (Освен во FUN ISLAND )

* БЕСПЛАТНА ВОДА ЗА ВРЕМЕ НА ОБРОЦИТЕ И ВО СОБА

* БЕСПЛАТНО СПОРТОВИ НА ВОДА И НА КОПНО

* ДВЕ ДЕЦА ДО 11.99 г. БЕСПЛАТНО ВО СОБА СО ДВЕ ВОЗРАСНИ ЛИЦА

ХОТЕЛИ

ТИП НА СОБА

УСЛУГА

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

БР НА НОЌЕВАЊА  

 трансфер

 

7

10

 
 

ЦЕНА ОД

ЦЕНА ОД

 

АВИОНСКИТЕ КАРТИ ДО МАЛЕ НЕ СЕ ВКЛУЧЕНИ ВО ЦЕНАТА

FUN ISLAND 3* Beach Front Room

FB 

07.01-31.03

890 €

 1145 €

 

глисер

01.04-30.04

814 €

1098 €

01.05-31.07

699 €

933 €

01.08-31.08

821

1106 

01.09-31.10

708  944 

01.11-27.12

714 

952 

HOLIDAY ISLAND 4* Superior Beach Bungalow

HB 
FB 

01.04-30.04

954 €

1239 €

 

авион

01.05-31.07

748 €

944 €

01.08-31.08

824 €

1052 €

01.09-31.10

 795 

1011 

01.11-30.11

830 

1061 

01.12-27.12 861 €   1106 
SUN ISLAND 5* Superior Beach Bungalow

HB 
FB 

07.01-31.03

1.505 €

1917 €

 

 

авион

 

 

01.04-30.04

995 €

1297 €

01.05-31.07

798 €

1015 €

01.08-31.08

876 €

1127 

01.09-31.10

838 

1073 

01.11-30.11

870 

1119 

01.12-27.12

899 

1160 

PARADISE ISLAND 5* Superior Beach Bungalow

HB 
FB

01.04-30.04

 979 €

1338 €

 

глисер

01.05-31.07

 827€

1052 €

01.08-31.08

944 €

1288 

01.09-31.10

816 € 1106 €
01.11-30.11 857 € 1164 €
01.12-27.12 892  1214
ROYAL ISLAND 5* Beach Villa

HB 
FB

01.04-30.04

1152 €

1521€

авион

 

01.05-31.07

879 €

1131 €

01.08-31.08

1030€

1347

01.09-31.10  969 €   1260 €
01.11-30.11 1036 €   1355 €
01.12-27.12 1833€ 1442€

Travel Program

Notes