Malaysia, Kuala Lumpur & Sarawak, Borneo

BORNEO 1

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

KUALA LUMPUR +  SARAWAK, BORNEO

 

КУАЛА ЛУМПУР 2 НОЌИ

ЛАНГКАВИ 7 НОЌИ

ЦЕНА 

 Hotel so 3***

Damai Beach Resort 4****

 

Цената вклучува:

• Повратни авионски карти од Скопје до Кучинг, Аеродромски такси, сите трансфери од аеродром до хотел и назад, асистенција на аеродром, 2 ноќевања со појадок во хотел со 3*** во центар на Куала Лумпур, “ City Tour “ Kуала Лумпур со сручен, локален водич( Придружна ),7 ноќевања со појадок во Damai Beach Resor 4****, Посета на “ Semangooh Orang Utan”, “ City tour “ на Кучинг( Придружни тури со локален водич )

• Цената не вклучува Патничко осигурување.