Marocco NY 2020

image_processing20181022-4-rpd4zv

Sorry, this entry is only available in Macedonian.

Gallery

Prices

Хотел 4*

ПЕРИОД НА ПАТУВАЊЕ

30.12.2019 – 06.01.2020

ПЕРИОД НА ПРЕСТОЈ

30.12.2019 – 05.01.2020

УСЛУГИ

5 HB + 1 BB

НОЌЕВАЊА / ДЕНОВИ

6Н / 8Д

Цена по лице во двокреветна соба за резервации до 20.11.2019

1335 € / 82.770 мкд

Цена по лице во двокреветна соба 

1395 € /  86.490 мкд

Попуст за трето возрасно лице

-50 € /  -3100 мкд

Доплата за еднокреветна соба

150 € / 9.300 мкд

Travel Program

Notes